Beleidsplan 2021

Het nieuwe jaar 2021 belooft een jaar te worden van vaccineren tegen corona. We hebben als bestuur dan ook de hoop, dat we in de loop van 2021 de activiteiten weer kunnen opstarten. Omdat we i.v.m. de lockdown geen ALV hebben kunnen houden, is dit beleidsplan voor 2021 zonder directe input van onze leden opgesteld.

Terugkijkend op 2020 is – onder voorbehoud- besloten dat in de loop van 2021 onze vereniging de volgende punten aandacht zal geven:
•Ondersteuning verlenen aan schoollessen biologie over vissen aan René Hasselbach.
•Organiseren van activiteiten voor de jeugd: o.a. visclinics en Jeugdwedstrijd.
•Organiseren en bekend maken van schoonmaak dag (zwerfafval) langs onze wateren verwijderen.
•Verdere samenwerking met de Betuwecombinatie. In samenwerking met hen het organiseren van een activiteit binnen het Samen VISsen-project.
•Organiseren van een forellendag.
•Organiseren van een karperdag.
•Waar nodig het bijhouden van de begroeiing van onze wateren (waarbij de Wet Natuurbescherming in acht wordt genomen).
•Indien mogelijk het organiseren van een open viswedstrijd.
•ALV in combinatie met loterij (net als in 2019).

Eind 2021 zal teruggeblikt worden en het beleidsplan voor 2022 aangepast worden.