Aanmelden als lid

LID WORDEN van HSV de Steenkarper

De lidmaatschapskosten inclusief inschrijfgeld (€2,50) en de VISpas voor het jaar 2018 bedragen:

a. senior leden                                                                    € 37,00 per jaar
b. senior leden 60+                                                             € 32,50 per jaar
c. jeugd leden                                                                     € 15,50 per jaar*
d. extra VISpas (indien al lid van andere vereniging(en)         € 19,50 per jaar

* In het jaar dat hij/zij 15 jaar oud wordt, is hij/zij vanaf dat jaar senior lid.

Om lid te worden van HSV de Steenkarper kunt u bij onderstaande winkels een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) aanschaffen of direct online een VISpas aanvragen

DIRECT KUNNEN VISSEN?
Bij onderstaande winkels is een lidmaatschap verkrijgbaar.

Hengelsport speciaalzaak Anton Corton (Betaling uitsluitend contant)
Onze Lieve Vrouwestraat 30
6666 AW Heteren
www.antoncortonwebshop.nl
www.hengelsportantoncorton.nl

Aalbers Dier & Tuin
Hoofdstraat 5
6671 CB Zetten
www.de-meelmuis.nl

BENT U AL LID?
Vanwege de hoge extra kosten voor contante betaling heeft het bestuur besloten om de automatische incasso als betalingsmogelijkheid aan te bieden. Indien u een machtiging afgeeft hoeft u uw VISpas niet meer af te halen, maar wordt deze thuis bezorgt voor het begin van het nieuwe visseizoen.
Wij vragen u dan ook het incassoformulier (bij VBL of online) in te vullen bij de aanvraag van het lidmaatschap.

Mocht u van meerdere verenigingen een VISpas hebben ontvangen dan hoeft u slechts eenmalig de afdracht te betalen aan Sportvisserij Nederland en ook eenmaal aan de Federatie Midden-Nederland. U betaald wel altijd het lidmaatschap bij uw hengelsportvereniging(en).
Indien u toch een dubbele afdracht heeft betaald, kunt u via Sportvisserij Nederland (www.vispas.nl of telefonische 0900-2025358) het teveel betaalde terugvragen. U krijgt dan een restitutie op een door u opgegeven bank- of girorekening.
Heeft u al een VISpas en een zogenaamde extra VISpas dan heeft u al een verminderde afdracht betaald.