VISSEN OP FOREL te Gendt

terug naar overzicht

Dinsdag, 14 augustus 2018

Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseren wij voor de leden een gezellige ochtend vissen op forel. De locatie is deze keer de forellenvijvers te Gendt, Zandvoort 46. We hebben één van de vijvers afgehuurd voor ons zelf, hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.

We verzamelen ter plaatse om 08.00 uur voor een kop koffie met wat lekkers en kunnen vanaf 08.30 uur starten. We vissen dan door tot 12.30 uur. Na afloop kunnen we in de kantine nog even gezellig napraten onder het genot van een broodje en een drankje, dat door de vereniging wordt aangeboden.

Op de website www.forellenvijversgendt.nl kunt u meer lezen over de forellen visserij aldaar en de regels waar u zich aan moet houden.
Belangrijk om alvast te weten:
•Het is verboden om Powerbait te gebruiken als aas. Diverse soorten levend aas zijn op locatie te koop evenals de huur van complete hengelsets. Alles zelf meenemen mag natuurlijk ook;
•Een schepnet is verplicht, dus zelf meenemen;
•Al de gevangen vis gaat in een speciale rode (gekoelde) bak, die hiervoor klaar staat. Na afloop wordt de vis verdeeld onder de liefhebbers.

Hopelijk tot 6 oktober in Gendt.

Het bestuur.