Jeugdwedstrijden

Op vrijdagavond 22 juni 2018 organiseert Hengelsportvereniging De Steenkarper een viswedstrijd voor haar jeugdleden t/m 14 jaar, waarbij een introducé (max.14 jaar) van harte welkom is.
Deze wedstrijd zal worden gevist in het verenigingswater aan de Steenovenlaan te Heteren, afhankelijk van de situatie ter plaatse. Indien wordt uitgeweken ontvangt u hierover tijdig bericht.

Je dient om 18:00u aanwezig te zijn. De wedstrijd zelf duurt 2 uur en is van 18.30u tot 20.30u. Zorg dat je op tijd bent i.v.m. loting van de visplaatsen, en het klaarmaken van hengels en/of voer.Er zullen voldoende vrijwilligers aanwezig zijn om te helpen.

Deelname is GRATIS.(ook voor de introducés) Voer en maden krijg je van de vereniging.
Er wordt uitsluitend gevist met een vaste hengel (dus geen werphengel!!).
Er wordt gevist op lengte en aantal, en alle vis telt. Bij gelijke stand is het aantal gevangen vis bepalend.
Neem wel een stoel(tje) of zitkist mee en denk bij regen aan warme kleding en regenkleding. Ook een klein emmertje is handig om je voertje in klaar te maken en te bewaren tijdens de wedstrijd.

Na afloop van de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats. De deelnemers die eindigen op nr. 1 t/m 3 ontvangen een beker. Alle deelnemers / deelneemsters ontvangen in ieder geval een leuke herinnering en attentie.

Als je mee wilt doen, aanmelden kan tot en met zondag 10 juni:
-per email: hhoogsteder@kpnmail.nl (Hein)
vermeld hierbij aanmelding je naam, leeftijd en telefoonnummer of e-mail adres